La portaveu del Grup Municipal del PP, Àngels Esteller, exigeix la solució del conflicte. “No pot ser que es negociï tant malament i que siguin els usuaris els qui paguin permanentment aquesta incapacitat” ha dit en una entrevista al programa ‘bàsics’.

Esteller considera que el reforçament de l’equip negociador que l’alcaldessa ha anunciat aquesta tarda suposa “un reconeixement al fracàs” a la gestió del conflicte feta fins ara. “En aquest cas, Mercedes Vidal ha fracassat” ha dit en al·lusió a la presidenta de TMB i regidora de Mobilitat. Ha afirmat que els canvis són insuficients i ha insistit en la necessitat que “Ada Colau prengui les regnes de la negociació per arribar a una solució el més aviat possible”. També ha dit que el PP donarà suport a la petició que ERC presentarà demà al plenari per demanar la dimissió de Vidal.

Pregunta a l’alcaldessa sobre el referèndum

També en el plenari de demà, el grup popular té la intenció de preguntar a l’alcaldessa “què pensa fer” l’1-O i “com pensa actuar l’Ajuntament”. “Esperem que Ada Colau sigui prou clara a l’hora de dir si donarà a o no suport al referèndum i si facilitarà mitjans materials o humans. Té l’oportunitat de respondre amb claredat i no amb l’ambigüetat a què ens té acostumats”  ha afegit. La portaveu popular ha repetit que demanaran al govern municipal que “no utilitizi la institució i la posi al servei de l’independentisme”.