El barri on Vox ha mobilitzat més votants és Pedralbes. Però al barri veí, Sant Gervasi – Galvany, hi ha el racó, la secció censal (la 54), on obté el millor resultat de tot Barcelona: un 13,8 % de vots. Al triangle que formen els carrers de Ganduxer,  Johan Sebastian Bach i la Reina Victòria, Vox ha estat la tercera força, al darrere de Ciutadans i PP. Fa tres anys eren els populars els qui van guanyar aquí, amb més de la meitat dels vots (52 %).

El tomb més radical

Hi ha més feus dominats fins ara pel PP que han canviat de mans. Però hi ha una secció a les Corts (46), molt a prop del Camp Nou, entre l’avinguda de Xile i el carrer del Cardenal Reig, on el tomb ha estat radical. Si fa tres anys, els populars eren primera força (23 %) allà, ara han caigut fins a la sisena (8,6 %). I no només això: ara qui s’hi imposa és Esquerra Republicana (22,6 %), que havia estat quarta el 2016 (16 %).

La victòria més contundent

A Nou Barris, a Ciutat Meridiana, hi ha la secció censal (112) on el partit guanyador s’ha imposat amb més contundència a les eleccions generals del 2019. Hi ha guanyat el PSC i ho ha fet amb més d’un 45 % dels vots, fregant la majoria. Molt lluny queden, amb un 17 %, els comuns, que no només han estat segons sinó que han perdut una zona on van vèncer fa tres anys (30 %).