El gerent del Mercat de la Boqueria, Òscar Ubide, considera que el traspàs del bar Pinotxo, que ha avançat aquest dilluns betevé, no és “un traspàs més perquè representa una parada emblemàtica del mercat”. “Sense el Pinotxo ja no serà el mateix, ens faltarà alguna cosa”, ha dit en una entrevista al ‘bàsics’. “És una pena, ens agradaria tenir-lo molts anys però les coses han anat així, no el podem tenir tota la vida”, ha apuntat.

Encara no ha transcendit si els nous propietaris, el grup que ja té el Bar Central al mateix mercat, mantindran el nom a l’establiment. A Ubide li agradaria que se seguís dient Pinotxo perquè “és l’emblema del mercat”. Sí que ha assegurat que es mantindrà al “mateix lloc” i que “mantindrà preus, mantindrà el menú i estarà enfocat pràcticament igual”.

Ubide ha celebrat que a partir d’ara agafin el Pinotxo unes mans conegudes. “Preferim que se l’hagi quedat algú que coneixem i que ens ha demostrat la intenció de mantenir el Pinotxo com estava”.

La Boqueria prepara un homenatge “important” a Joan Bayén, del Pinotxo

Per valorar l’empremta que ha deixat Joan Bayén, el mercat ja està preparant-li un homenatge: “Pensarem alguna cosa important, seria desagraït si no se li reconeix tot el que el Juanito ha significat per a la Boqueria”.

Dilluns amb la persiana abaixada

Aquest dilluns, primer dia de la reobertura de les parades que hi ha a la meitat muntanya del Mercat de la Boqueria, després de setmanes tancada per obres, el bar Pinotxo ha continuat amb la persiana abaixada. Segons els comerciants que hi ha al costat, el dilluns ja era un dia de descans habitual d’aquest establiment. Ara la incògnita és quan reobrirà.