Els bars i restaurants que amb motiu de la pandèmia han pogut ampliar les terrasses a la calçada hauran d’abonar el nou disseny d’aquestes ampliacions. Ho ha confirmat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. “Evidentment el restaurador ho pagarà”, ha dit Colau en una entrevista al programa ‘bàsics’, de betevé. L’alcaldessa ha avançat que pot haver-hi una línia de subvencions per ajudar els negocis “més petits” a abonar part del muntatge, però “la responsabilitat és del restaurador”.

Ada Colau, al ‘bàsics’

ENTREVISTA COMPLETA

Aquest dijous es presentaran quatre prototips de les terrasses ampliades, però aquest mateix dimecres se n’han vist alguns en bars, restaurants i vinoteques de la ciutat. Es tracta d’una prova pilot i, segons Colau, durant els mesos vinents s’estendran a altres establiments de Barcelona. L’objectiu és substituir els elements provisionals, com els pals grocs o els blocs de formigó coneguts com a New Jersey.Són lletjos, però van permetre salvar milers de llocs de treball”, ha assegurat Colau.

Sobre l’ampliació de l’aeroport, Ada Colau ha demanat aquest matí diàleg per l’ampliació de l’aeroport i ha exigit “no fer trampes” en el debat.