Edificis elevats enmig de la trama urbana i parcs i miradors amb vistes privilegiades són les millor localitzacions per observar la ciutat des de les altures. Aquest divendres, la Torre Glòries s’incorpora al llistat de miradors, amb un punt a 125 metres d’altura, i també recentment s’hi ha sumat la torre Urquinaona. Repassem els indrets on tenir Barcelona als peus i admirar-la, tant els que són de pagament com les opcions sense gastar un euro.

La Torre Glòries, la novetat

La Torre Glòries s’estrena com a punt obert al públic per gaudir d’unes vistes de Barcelona en 360 graus. L’edifici, de 125 metres, se suma als punts elevats des d’on es pot admirar la ciutat. Els visitants poden admirar la trama urbana des de la planta 31. L’entrada bàsica té un cost de 15 euros.

Mirador de la Torre de Glòries

La Torre Urquinaona, al centre i apta per a noctàmbuls

La Torre Urquinaona de 70 metres d’altura és una opció per admirar Barcelona des del centre, al cor de Ciutat Vella. L’entrada general són 12 euros, però també hi ha l’opció de veure la posta de sol per 22, o fer la visita de nit per 24 €. És un mirador força desconegut amb les vistes més cèntriques i inclou consumició.

nou mirador Barcelona
Foto: Unlimited Barcelona

Una icona mundial, la Sagrada Família

Una de les icones indiscutibles de Gaudí i de Barcelona, la Sagrada Família. És una parada gairebé obligatòria quan es trepitja la ciutat i també té unes vistes privilegiades. Per 36 euros es pot fer la visita a la basílica i pujar a les torres.

La visita encara serà més espectacular en el futur, quan el temple estigui acabat i s’aixequi la torre més alta, la de Jesucrist acabada amb una creu tridimensional. Serà un mirador a 170 metres d’altura.

Sagrada família

El Telefèric del Port, vistes en moviment

Una opció literalment a vista d’ocell i en moviment és el Telefèric del Port. Es pot fer aquest viatge a 78 metres d’altura i contemplar la ciutat des del mar fins a la muntanya de Montjuïc per 14, 20 euros.

L’Hotel W, el mar al peus

Un dels atractius de l’Hotel W és que permet mirar Barcelona des del mar. L’opció per aquells que no s’hi allotgen és pujar al bar, a 98 metres d’altura, i prendre alguna cosa amb el mar als peus.

Hotel Vela platja desconfinament
Foto: Xavi Calvo

Turons i espais verds, miradors gratuïts

La ciutat també té miradors naturals i per gaudir d’una bona panoràmica no cal pagar una entrada. El parc natural de Collserola, Montjuïc, el Parc Güell, el parc del Putxet, el Turó de la Rovira són alguns dels exemples d’indrets de la ciutat on gaudir d’unes vistes privilegiades.

gent a les piscines Picornell
Foto: Paola de Grenet. Les piscines de salts de Montjuic, una opció per refrescar-se amb vistes.