L’Spazzfrica Ehd i el Papa DuPau podrien ser noms de dos personatges d’una història futurista i distòpica, però res a veure amb això. Za! podria ser l’onomatopeia preferida d’un còmic de superherois adreçat als més petits, però tampoc no és aquest el tema. En realitat, Za! és una formació catalana amb vocació internacional, que fa la majoria dels seus concerts a l’estranger i que pot mostrar amb orgull una llista de països que van del Japó a Moçambic.

‘Pachinko Plex’, el nou àlbum dels Za!

Així, l’Edi Pou (Spazzfrica Ehd) i el Pau Rodríguez (Papa DuPau) s’han fet un nom en l’escena musical amb el seu estil inclassificable i canviant, que mescla diversos gèneres i sonoritats i que ha evolucionat de les guitarres a l’electrònica. Amb el seu nou treball, ‘Pachinko Plex’, demostren que continuen en plena forma…

Za!, un cop més, treu el seu sentit de l’humor i la seva capacitat de superar els límits de la música local en el seu nou àlbum. Amb la producció del seu propi segell, Gandula, i editat conjuntament amb set discogràfiques independents de diversos països, aquest ‘Pachinko Plex’ es presenta com una mostra de música cooperativa i transversal, gravat entre amics i sempre amb voluntat que el públic participi.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”VÍDEO: Za! a Feeel de betevé” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/feeel/feeel-za/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

El 2018 els vam veure en festivals com el Primavera Sound o el Vida, i el divendres 18 obriran les sessions Be My Guest de la Sala Apolo, al costat de les bandes alemanyes 13 Year Cicada i Pranke, en un concert que, amb tota probabilitat, serà de les actuacions més singulars que es podrà veure a Barcelona aquest cap de setmana. Llarga vida a Za!