La saxofonista britànica Yolanda Brown ha presentat el seu nou àlbum, ‘Love Politics War‘ (Black Grape Records, 2017) en la seva primera visita a Barcelona. De fet, tot i que Yolanda Brown ha estat molt vinculada a Espanya des de la seva joventut, aquesta ha estat la primera vegada que hi ha tocat en concert. Ho ha fet en motiu de la gira ’10 Year Anniversary World Tour’. Tres úniques actuacions durant el mes de novembre que s’han dut a terme a Barcelona (Jamboree), Madrid (Sala Clamores) i a Palencia, dins el marc del Palencia Jazz Festival.

L’estil de l’artista, que barreja diferents gèneres des del jazz fins al reggae, ha estat batejat pels seus fans com a ‘posh reggae’. A l’Àrtic hem aprofitat la seva visita barcelonina per parlar amb ella.

Actuació a 9.000 metres d’altura

El fet de treballar amb la companyia British Airways la va dur a tocar dins d’un avió a 9.000 metres d’altura. Era el vol inaugural de Londres a Nova Orleans!

Premis MOBO

Yolanda Brown és la primera música en guanyar consecutivament dos premis MOBO a millor artista de jazz, els anys 2008 i 2009. Amb el pas del temps aquest guardó s’ha convertit en un dels més importants del Regne Unit dins els estils del reggae, hip hop, soul, grime o afrobeat.

‘Love politic wars’

Creu que tots tenim amor, política i guerra en el nostre dia a dia. D’aquí el nou àlbum que publica la jove britànica. Un nou treball molt ben acollit per les crítiques que pretén reflectir l’estat actual del món. ‘Million Billion Love’ és el single oficial!