El 27 de juliol se celebrarà la 3a edició del festival UNITE with Tomorrowland Barcelona al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. En aquesta ocasió, el festival connectarà el públic de Barcelona amb el de Malta, Portugal i Grècia. De moment s’han anunciat tres dels DJ que hi actuaran i les entrades es van posar a la venda el 16 d’abril.

Lloc: Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet

Data: 27 de juliol 

Preu entrada general: 62,64 euros

Preu entrada VIP: 135,72 euros 

Tots els DJ del Tomorrowland

 

Salvatore Ganacci

En poc temps s’ha convertit en tot un fenomen gràcies a la seva extravagància i peculiar forma d’actuar.

Lost Frequencies

Aquest jove DJ i productor musical belga és una promesa de l’electrònica, però ja ha generat algun èxit com ‘Are you with me’.

Nervo

Aquest duo australià de música electrònica format per dues germanes bessones ens sorprendrà amb les seves explosives melodies.

David Guetta

Especialitzat en música house, als 13 anys va començar a mesclar els seus primers vinils. Ara és una figura mundial reconeguda per milions de persones.

Dimitri Vegas & Like Mike

És un duo belga de música electrònica compost pels germans Dimitri Thivaios (Dimitri Vegas) i Michael Thivaios (Like Mike).

Vini Vici

Duo d’origen israelià de gènere Psytrance creat l’any 2013 per Maten Kadosh i Aviram Saharai, és un projecte paral·lel de Sesto Sento.

Quintino

Músic, DJ i productor neerlandès, pertanyent al segell Spinnin ‘Records. És conegut pels seus senzills reeixits com Epic, Aftermath, Go Hard, Fatality o Gènesi

Abel Ramos

Amb una extensa carrera de més de dues dècades en el món de la música, és un dels màxims exponents de la cultura electrònica espanyola.

Albert Neve

Discjòquei català, un dels representants més significatius i influents de l’escena musical electrònica de l’estat espanyol. Ha estat DJ resident a discoteques com Chasis, Area o Set59.

Double Pleasure

Amb una barreja de drops durs, interrupcions i influències de tota mena, el duo ha aconseguit crear cançons contagioses.

Hektor Mass

Malgrat la seva joventut, porta anys actuant als clubs més grans i populars de l’Estat espanyol, com Privilege Ibiza o Opium Barcelona.

Sergi Domene

DJ i locutor de ràdio des del 2002. És tot un líder de la fauna nocturna i un home que aconsegueix trencar pistes amb les seves seleccions.

Stereo Coque

Amb només 14 anys va obtenir el seu primer contracte discogràfic amb Blanco i Negro Music. Des de llavors, va colant cançons al capdamunt de les llistes de música dance.

Marnik

Emanuele i Alessandro, coneguts com Marnik, han impressionat les masses amb els seus ritmes originals, influenciats pel trance i el house progressiu.

Yves V

La seva actuació en el Tomorrowland de 2007 el va catapultar com un dels grans DJ mundials.

 

Com arribar i tornar del festival

Parc de Can Zam

Santa Coloma de Gramenet

Cotxe

El millor accés per carretera és la sortida 19 de la ronda de Dalt (B-20).

Bus

Línia B20 (parada carretera Font de l’Alzina – Menéndez Pelayo)
Línia B15 (parada Les Oliveres – Jaume Balmes)

Horari: de 6.30 a 23 h

Bus Nit

Línia N6 (parada Santa Coloma – Les Oliveres)
Línia N8 (parada Santa Coloma – barri de Can Franquesa)

Horari: de 23 a 6 h

Metro

Línia 9 (Estació Can Zam)

Horari: Dissabte, servei continu.

Consulta tots els festivals de música de Barcelona 2019