Terrorists Of Romance Like Kerosene

L”Àrtic’ presenta en primícia el darrer videoclip de Terrorists of Romance. Un audiovisual que acompanya el tema ‘Rocket to the Moon’, un dels sis talls que formen part del seu nou EP, “Like Kerosene”.

‘Rocket to the Moon’ és un tema que mostra la cara més introspectiva de la banda que lidera Vanessa Salvi. La cantant i compositora de Terrorists of Romance és també la protagonista d’aquest videoclip que estrenem en què s’alternen planos de l’artista amb el rostre maquillat amb la filmació, en intervals, de la transformació d’un insecte d’eruga a papallona.

Viure la quarantena… ‘Like Kerosene’

El 2020, durant la quarantena per la pandèmia de la covid, Vanessa Salvi i el productor musical i baixista Kiko Ujaque van compondre noves cançons i recuperar altres que la Vanessa havia escrit anys enrere i van quedar fora d’‘After you left’, el primer àlbum de Terrorists of Romance. El resultat són els sis temes que formen part del nou EP, ‘Like Kerosene’, enregistrat a l’Estudi la Vall sota la producció de Noel Campillo.

Durant el 2020 tothom estava cremat per la situació que es vivia per la pandèmia. Així que tots estàvem cremant””
Vanessa Salvi, sobre ‘Like Kerosene’

Segons explica Salvi, el títol del disc “fa claríssimament al·lusió, per les dificultats i la inestabilitat que es va viure mundialment, a l’any en què es van acabar les cançons. Durant el 2020 tothom estava cremat per la situació que es vivia per la pandèmia. Així que tots estàvem cremant”.