El 14 d’abril, el Parc del Fòrum de Barcelona va acollir la Telecogresca, la festa universitària més gran de tot l’estat. L’associació cultural Telecogresca està formada íntegrament per estudiants universitaris que gràcies a 400 voluntaris, matxaques, i 50 organitzadors, capos, aixequen des de fa 40 anys un festival que congrega unes 10.000 persones.

La festa va néixer l’1 de desembre del 1978 per celebrar la construcció del nou edifici de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicacions de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya ubicada al Campus Nord, una reivindicació que s’ha convertit en una festa multitudinària.

Any rere any la Telecogresca acull les actuacions d’artistes i músics com Reincidentes, Boikot, Los Delinqüentes, Mishima, etc. Aquest any el cartell està format per Txarango, Lágrimas de Sangre i Zoo.

Tota la informació sobre la Telecogresca

Els horaris de la Telecogresca

El festival obrirà les portes a les 18.30 h i les tancarà a les 3 h. Hi haurà dos escenaris: l’escenari analògic i l’escenari digital. Xavi Sarrià actuarà a les 19.30 h; Txarango, a les 21.20 h; i Zoo, a les 23.20 h a l’escenari Analògic.

Quant costen les entrades de la Telecogresca?

La Telecogresca és una festa popular pensada per a estudiants universitaris. I és que els organitzadors, que també són estudiants, no cobren per preparar la festa. L’entrada simple costa 17 euros i serveix per entrar al recinte del festival. L’entrada completa de 22 euros inclou l’accés al recinte, un got i consumicions. A més, es poden comprar entrades a taquilla fins que s’exhaureixin i el preu és de 25 euros.

Es pot entrar menjar i beguda a la Telecogresca?

La Telecogresca disposa d’una variada oferta de restauració i begudes a preus populars. L’organització, per raons de seguretat, no hi permet l’entrada de menjar i beguda, a excepció d’ampolles d’aigua petites, de plàstic i sense tap.