Un Dorian Grey convertit en Dora Grey o Mary Shelley que torna d’entre els morts per parlar de Frankenstein són algunes de les protagonistes de vuit lectures dramatitzades escrites i dirigides per vuit dones a l’espectacle ‘Clàssics desgenerats’, del 17 al 20 de gener.

‘Dorian Gray’ i ‘Otello’

‘Lolita’ i ‘Frankenstein’‘Clàssics desgenerats’

Sessió 1

‘La Dora Gray’ és un text a partir d’’El retrat de Dorian Gray’, d’Oscar Wilde, amb la dramatúrgia i direcció de Carol López i els actors Marta Bayarri i Eduard Buch.

‘La Maison du Lors’ és una obra a partir de ‘Lolita’, de Vladímir Nabókov, amb la dramatúrgia i direcció de Carla Torres i els intèrprets Anna Barrachina i Roser Vilajosana.

‘Taques de tardor’ és un espectacle a partir d’’Otello’, de William Shakespeare, amb la dramatúrgia i la direcció de Denise Duncan amb Malcolm McCarthy i Carol Muakuku com a actors.

‘Frankenstein’ és un text a partir de la novel·la de Mary Shelley amb la dramatúrgia i direcció de Clàudia Cedó i els intèrprets Enric Cambray i Júlia Truyol.

Sessió 2

‘Delicada’ és una obra a partir de ‘La guerra dels mons’, d’H. G. Wells, amb la dramatúrgia i direcció de Marta Buchaca i els actors Laura Conejero i Josep Julien.

‘L’última pàgina’ és una obra a partir de ‘Macbeth’, de William Shakespeare, amb la dramatúrgia i direcció de Marilia Samper i els intèrprets Jordi Andújar i Ester Cort.

‘Kill Agammènon’ és un espectacle a partir d”Electra’, de Sòfocles, creat per la dramaturga i directora Carla Rovira i amb els actors Sílvia Albert i Violeta Vigna.

‘Lisístrata’ és una obra a partir de la peça d”Aristòfanes’, amb la dramatúrgia i direcció de Lali Àlvarez i la intèrpret Clara Garcés.

‘Aüc (el so de les esquerdes)’

El cicle també inclou ‘Aüc (El so de les esquerdes)’, de Les Impuxibles (Ariadna i Clara Peya) i Carla Rovira, una obra que arriba al Teatre Lliure després de girar per Catalunya com a clam contra la violència sexual.