El grup Tank and the Bangas, amb base a Nova Orleans, va passar a principis de març per La [2] d’Apolo dins el cicle Caprichos de Apolo, on van sorprendre el públic amb un directe potent i una líder carismàtica, Tarriona “Tank” Ball: “Les meves lletres són honestes, vulnerables, emotives, polítiques… sincerament, són tal com em sento en el moment en què les escric”.

L’any 2017, Tank and the Bangas van ser escollits guanyadors del Tiny Desk Contest, un concurs de la ràdio nord-americana NPR. “Unes 7.000 persones ens escullen per unanimitat com a banda guanyadora del Tiny Desk Contest. Llavors vam anar a Washington DC i vam fer el concert als estudis de l’NPR, darrere la taula d’en Bob Boilen. Ens va dir que ens canviaria la vida, i així va ser.”

‘Green Balloon’

El proper divendres, 3 de maig, Tank and the Bangas publicaran nou àlbum, ‘Green Balloon’: “El color verd representa moltes coses a les nostres vides, com per exemple anar col·locat. Alguns de nosaltres no hem tingut gaire bona experiència anant col·locats. El verd també representa creixement. Jo recomano que la gent escolti l’àlbum sencer, de principi a fi.”