Primavera Sound 2022

El Primavera Sound ha presentat el cartell de l’edició que se celebrarà entre el 2 i el 12 de juny de 2022. Per primera vegada, el festival tindrà lloc durant dos caps de setmana i encara queden algunes sorpreses per incorporar-se al cartell.


The Strokes, Tame Impala, Tyler, The Creator, Nick Cave and the Bad Seeds, Gorillaz, Pavement, Massive Attack, Jorja Smith, The National i Beck encapçalen el cartell del primer cap de setmana del festival, del 2 al 4 de juny.

El segon cap de setmana comptarà amb Dua Lipa, Lorde, Megan Thee Stallion, Interpol i Yeah Yeah Yeahs. A més, The Strokes, Tame Impala i Tyler, The Creator seran alguns dels artistes que repetiran actuació.

Cartell Primavera Sound 2022

Primavera a la Ciutat

Beck, Megan Thee Stallion, Interpol, Jamie xx, Jorja Smith i Disclosure dj set són els noms més destacats de la programació de Primavera a la Ciutat, que tindrà lloc entre el 5 i el 8 de juny.

Entrades i abonaments

Aquest dimarts s’ha obert el termini per bescanviar les entrades de 2020 i 2021. A partir de l’1 de juny es posaran a la venda les entrades i abonaments de l’edició de 2022