L’actriu barcelonina Sivia Marsó va marxar a treballar a Madrid quan era jove, i ja s’hi va quedar. Allà ha fet teatre amb José Osuna o Adolfo Marsillach, entre d’altres, ha presentat programes de televisió, ha fet sèries i a actuat en pel·lícules de cineastes com Juanma Bajo Ulloa o Alfonso Albacete.

’24 hores de la vida d’una dona’

Ara, després de representar ‘Yerma’ a Barcelona el 2014, recupera un dels textos més clàssics de Stefan Zweig i porta al Teatre Condal ’24 hores de la vida d’una dona’. I més concretament, Marsó interpreta una adaptació francesa convertida en musical.

Madame C. és una senyora de mitjana edat i considerable fortuna que, després de quedar-se vídua, viatja a Montecarlo. Allà coneix un jove amb problemes seriosos de ludopatia, a qui intenta ajudar. La parella s’acaba enamorant, i el personatge de Marsó descobreix el que és estimar algú de veritat i sentir-se lliure. Però la relació entre tos dos es veurà amenaçada per l’obsessió del jove amb el joc…

Silvia Marsó protagonitza i produeix amb la seva empresa Lamarsó produce, fundada per aixecar aquest espectacle davant de la constatació que cap productora volia invertir-hi. Representada amb èxit a Madrid, ara es presenta al Teatre Condal en la seva versió catalana, en la qual és la primera ocasió que canta en la seva llengua materna. Amb aquest personatge, Marsó torna als escenaris catalans per viure 24 hores de vida teatral molt intensa.