La publicació del Red Dead Redemption 2 ha revolucionat la comunitat de jugadors. Aquesta seqüela d’una saga ambientada al salvatge Oest nord-americà ja era una de les més esperades de la temporada, però el resultat ha superat les previsions més optimistes. Aprofitant l’èxit, el Jordi Sellas ha passat per l”Àrtic’ i ens ha donat cinc motius per considerar aquest joc com el millor de la història (amb permís del tetris, és clar…)

 

5

És la superproducció més important de la història

Mai com ara no s’havien dedicat tants esforços, pel que als pressupost i treball, a un joc. Tant és així, que el vicepresident de la companyia Rockstar ha presumit que els seus empleats invertien fins a 100 hores setmanals per acabar-lo. Això ha provocat crítiques a les xarxes, en què aquest esforç “voluntari” s’ha qüestionat.

4

Hi ha molts jocs en un

Tot i que Red Dead Redemption 2 té una història lineal, tu pots passar hores jugant al pòquer o muntant el teu negoci, com si tinguessis una segona vida a l’Oest. Així, pots invertir centenars d’hores en aquest joc sense acabar-lo.

3

Les relacions entre personatges són un factor important

Com a jugador, controles un únic bandit: Arthur Morgan, però has d’interactuar amb la resta de la banda a la qual pertanys. Les interaccions entre els personatges són un dels punts forts del joc, sobretot gràcies a un guió ben treballat que va més enllà d’un estereotip.

2

Un mapa quasi inacabable

Red Dead Redemption 2 és un joc amb un mapa immens, quatre cop més gran que el del Red Dead Redemption. A través d’aquest mapa, el jugador s’hi pot moure lliurement i experimentar de primera mà tots els climes i tots els escenaris de l’Oest.

1

Et sentiràs com si fossis allà

El realisme és un dels factors fonamentals d’aquest joc, que fa que per un moment pensem que realment som al mig del salvatge Oest i formem part d’una banda. El perfeccionisme dels gràfics i el rigor històric acurat fan que la sensació d’assistir a fets reals sigui molt més intensa. Amb això, tot el que cal és posar el joc a la consola, ajustar-nos el barret, engreixar el revòlver, muntar la gropa del cavall i sortir a viure aventures. I tot des del menjador de casa nostra.