El nostre convidat d’avui ha treballat dos terços de la seva vida com a actor… i això que no té ni 40 anys. Nascut a Barcelona, el Quim Gutiérrez va passar la joventut entre el ‘Poble Nou’ i el barri de Sant Andreu, on hi ha ‘El cor de la ciutat’. Ben aviat, però, va fer el salt a Madrid, on es va convertir en l’actor fetitxe de Daniel Sánchez Arévalo, amb qui té una relació gairebé de ‘Primos’. És al cinema on el Quim ha construït la seva ‘gran família’, ha assistit a molts casaments (però mai com a nuvi) i, fins i tot, ens ha revelat que és un agent secret. Ara, mentre exerceix de superheroi d’estar per casa, viu una crisi d’identitat com a mascle del segle XXI. I per tot això avui el convidem a l”Àrtic‘, on estem molt a favor de les noves masculinitats…

 

Quim Gutiérrez i l’amor imbècil

A ‘Te quiero, imbécil’, Quim Gutiérrez és un etern Peter Pan a qui, en poc temps, tot se li gira: la seva parella (Alba Ribas) el deixa, l’acomiaden de la feina i ha de tornar a casa dels pares. Enmig d’aquesta crisi, decideix que ha de convertir-se en un home del segle XXI. I mentre es prepara per a la nova fita, es retroba amb una amiga d’infantesa (Natalia Tena), que l’ajudarà a replantejar-se la vida. Laura Mañá dirigeix aquesta comèdia en què Quim Gutiérrez recupera el personatge del jove insegur i neuròtic que ja ha protagonitzat en altres films com ‘Anacleto’ (2015) o ‘Tres bodas de más’ (2013).

Un veí amb superpoders

Quim Gutiérrez també ha estrenat aquesta temporada la sèrie ‘El vecino’ (2019). Produïda per Netflix, i amb Nacho Vigalondo a la direcció, adapta el còmic de Santiago García i Pepo Pérez sobre un tipus corrent, oportunista, aprofitat i negligent, que un dia rep uns poders que el converteixen en superheroi. Amb aquest plantejament en clau de comèdia, i amb Clara Lago com a coprotagonista, ‘El vecino’ és una de les apostes de Netflix per a la producció estatal.