‘Les guitarres d’en Quico Pi de la Serra’ és una exposició que es podrà veure fins al 28 d’abril al Museu de la Música. La mostra recull una selecció de guitarres de l’artista barceloní, un dels músics pioners de la nova cançó catalana que ha anat adquirint aquests instruments al llarg dels seus viatges i tots amaguen una història de la seva vida. Es tracta d’una col·lecció personal que ens ajuda a viatjar per diversos estils musicals de tot el món.

Guitarres del món

Quico Pi de la Serra va aprendre a tocar el sitar i descobrir la música hindú o el llaüt-guitarra alemany en un dels seus viatges. Hi ha instruments de l’Amèrica central i l’Amèrica del sud, com un guitarrón de San Juan Chamula, que encara no sap com va aconseguir pujar a l’avió, o els cordòfons de Puerto Rico.

Exposició Les guitarres d'en Quico Pi de la Serra
Exposició Les guitarres d’en Quico Pi de la Serra

Quico Pi de la Serra

Museu de la Música / Diumenge, 16 de desembre, a les 12 h / 8 euros

El dia 16 de desembre el músic farà un concert a la sala de teclats del Museu de la Música. Un concert acompanyat de les seves companyes inseparables de viatge, les guitarres. Aquesta activitat es completarà amb dues visites guiades per Quico Pi de la Serra els dies 24 de gener i 21 de març per descobrir l’exposició ‘Les guitarres d’en Quico Pi de la Serra’.