L’Ombra Festival torna a l’espai Utopia 126 el 27 i 28 de novembre. El festival, especialitzat en corrents com el dark wave, el synth wave i la música industrial més experimental, s’ha fet un lloc en l’escena underground barcelonina en només dues edicions. L’any passat la proposta va assolir les 2.500 persones amb més de 50 actuacions. Entre elles va destacar la de l’emblemàtic grup D.A.F, liderat per Gabi Delgado, que va morir el 22 de març als 61 anys. L’edició 2020 del festival estarà dedicada al cantant alemany d’origen andalús amb el leitmotiv “Als wär’s das letzte mal”, títol d’una cançó del grup i que traduït del alemany vol dir “com si fos l’última vegada”, en clara consonància també amb els dies d’incertesa que vivim aquest 2020.

El cartell d’aquest any està encapçalat per Absolute Body Control, que oferiran l’únic concert a l’estat espanyol per celebrar el 40è aniversari. També s’uneixen a la programació la formació londinenca de synth i dark wave Linea Aspera, que presentaran nou disc; els també anglesos Clock DVA, que des del 78 que desafien el so a base de metalls i experimentació o De Ambassade, grup revelació neerlandès.

L’espai Utopia 126 tindrà dos escenaris: l’Ombra Stage, amb el gruix dels directes i l’Operator Stage, enfocat a l’electrònica amb directes i DJ sets.

Dates i preus de l’Ombra Festival 2020

Lloc: Utopia 126

Data: 27 i 28 de novembre del 2020

Preus: Abonament Early Bird dos dies: 75,60 euros

El cartell de l’Ombra Festival 2020

Ombra Festival 2020: els artistes confirmats

Absolute Body Control

Linea Apera

Clock DVA

De Ambassade

Consulta tots els festivals de música a Barcelona