El nou videoclip d’Oblique & Carlos Bayona s’estrena en primícia, a l”Àrtic’. Es tracta de la cançó ‘My Mother’s Dating a Vampire’, inclosa en el seu darrer disc ‘A song for’, en què els barcelonins fan un homenatge als anys 80 i als seus referents de la cultura popular.

Oblique & Carlos Bayona tornen a les pel·lícules “blockbuster” de la dècada dels 80 amb el seu darrer videoclip. Escrit i dirigit per la cineasta Denise Castro, ‘My Mother’s Dating a Vampire’ vol retre homenatge al film de 1987 ‘The Lost Boys’, de Joel Schumacher, traduïda al català com a ‘Joves ocults’.

‘Like Neon Lights’

Al mes de novembre, l”Àrtic’ ja va estrenar en primícia el videoclip d’una de les cançons del disc, ‘Like Neon Lights’, realitzat amb l’ESCAC, en què els barcelonins fan un homenatge al cinema de John Carpenter.

Carlos Bayona

Carlos Bayona fa més de vint anys que punxa. Actualment és DJ resident de la Pop Bar de Razzmatazz. També és productor musical que ha remesclat artistes com Delafé, La Bien Querida, OBK o Love of Lesbian. L’any 2007 va publicar un àlbum d’electroclash amb el seu propi grup, Lorena C.

Oblique

Per la seva banda, Oblique (Juan González i Sonja) han publicat àlbums i singles de pop i electrònica des de l’any 2003. La seva admiració pels sons dels anys 80 ja era al seu cinquè disc, ‘Prom Night’, publicat l’any 2017.