La fira E3, la més important de la indústria del videojoc, s’ha celebrat a Los Angeles aquest mes de juny. Amb la Marina Amores i el Jordi Sellas repassem les principals novetats que arribaran en els propers mesos i que marcaran la propera temporada en el sector dels videojocs. Tot això, tenint present que aquest any ni Sony, amb Playstation, ni l’empresa Activision han volgut assistir a la fira.

 

Project Scarlett

Xbox. Data de sortida: 2020

Una de les grans notícies de l’E3 ha sigut la presentació de Project Scarlett, la nova consola de Microsoft. Hereva de l’Xbox One, vol competir amb la futura Playstation 5 i convertir-se en referent de la nova generació de videoconsoles. Amb aquesta, la companyia té la intenció d’equilibrar una balança que s’ha decantat, en el cas de les consoles actuals, clarament per Sony.

Cyberpunk 2077

CD Projekt RED. Data de sortida: 16 d’abril de 2020

Ja fa temps que en sentim a parlar del nou videojoc de l’empresa que ha fet The witcher 3. Adaptació d’un joc de rol dels anys 80, ens submergeix en un món futurista on els humans llueixen implants biònics i on el carrer és una jungla on cal sobreviure. La gran sensació de l’E3 va ser veure Keanu Reeves, que presentava l’acte del Cyberpunk 2077, i que tindrà un paper com un personatge més del joc.

Blair Witch

Bloober Team. Data de sortida: 30 d’agost de 2019

Qui no recorda ‘El projecte de la bruixa de Blair’, el film que ens va inquietar (i marejar) molts als cinemes? Ja fa 20 anys d’això, i ara la companyia polonesa Bloober Team torna al bosc de Blair amb una nova aventura. En aquest cas, el protagonista ha de trobar un noi perdut amb l’ajuda d’un gos, que el guia entre la vegetació d’aquest paratge de malson.

Elden Ring

From Software. Data de sortida: a determinar

Els aficionats als videojocs coneixen la saga Dark Souls, que va revolucionar la indústria. Ara, l’autor d’aquest torna amb Elden Ring, i s’alia amb George R. R. Martin, l’escriptor de ‘Cançó de gel i foc’, duta a la pantalla amb el nom de ‘Joc de trons’, per presentar-nos un nou món de fantasia.

Watch Dogs: Legion

Ubisoft. Data de sortida: 6 de març de 2020

Que el Brexit era una mala notícia ho sabíem tots a Europa. Que això acabaria amb una dictadura en un país en caos, ja no ho teníem tan clar. Aquest és l’escenari que planteja Watch Dogs: Legion, la nova entrega de la saga d’Ubisoft en què condueixes un seguit de “hackers” i d’agents revolucionaris que volen canviar les coses.