Miss Caffeina, la banda d’indie rock i pop, presenta el seu últim àlbum, ‘Oh Long Johnson’. L’Alberto Jiménez (veu), el Sergio Sastre (teclats, guitarra i sintetitzador), l’Álvaro Navarro (guitarra elèctrica) i l’Antonio Poza (baix elèctric) no es coneixen d’abans, simplement tenien un objectiu comú: crear la seva pròpia banda. El primer disc el van publicar el 2010 però, segons l’Alberto, és ara que el grup està millor que mai. “Com diria Lola Flores, estem en el nostre millor moment”.

‘Oh Long Johnson’

Resultat d'imatges de miss caffeina oh long johnson portada

Tradicionalment Miss Caffeina havia estat vinculat a l’escena indie rock, però en aquest últim treball han virat cap al pop i l’electrònica. “Si escoltes el nostre primer i últim àlbums, no entens què ha passat, però si vas escoltant-nos amb un ordre cronològic sí que hi ha una evolució”, diu el Sergio. “Fonamentalment el que ha passat és que hem après a fer el pop que ens agrada”.

El títol del nou treball, ‘Oh Long Johnson’, està inspirat en un famós vídeo que es va fer viral en què sortia un gat que semblava que parlava. És el primer mem que la banda recorda haver vist i els servia per senyalar “com de prop estem en coses molt absurdes i com altres coses més importants se’ns escapen davant dels nassos”.

“Hem intentat fer un disc més ‘minimal’ i menys barroc, crec que pot ser el disc amb les nostres millors cançons”, diu el vocalista.

Els directes 

En aquest últim disc han inclòs un Blu-ray amb l’últim concert de la gira anterior perquè tothom pugui veure la seva forma de connectar amb el públic. “Volem oferir un xou que sigui també visual, que no siguin quatre nois que pugen a tocar a l’escenari”.