rosa paper

El Sant Jordi 2021 es podrà celebrar, però la pandèmica obligarà a mantenir restriccions i mesures per evitar nous contagis de la covid. L’any passat el coronavirus ja va fer ajornar la celebració de la diada del 23 d’abril al juliol, però aquest any es podrà celebrar.

De totes maneres, tant si us toca quedar-vos a casa com si no, us proposem un recull de manualitats de Sant Jordi, com per exemple, una rosa de Sant Jordi de paper, perquè pugueu fer un detall a les persones estimades. Aquí van algunes idees de regals fets a mà: roses de cartolina, punts de llibre… 

Manualitats de Sant Jordi

Roses de paper

Fer una rosa de paper és de les manualitats més fàcils del món. Podeu fer servir qualsevol tipus de fulls que tingueu per casa i ja veureu que els resultats són sorprenents! També serveix el paper de vàter!

Si sou més atrevits, aquesta proposta és una mica més complicada, però res que la paciència i les ganes no puguin aconseguir.

Rosa de paper de diari o revistes

És molt possible que no tingueu papers de colors, així que en aquest enllaç proposen fer-ho amb pàgines de llibres vells, o amb fulls de diaris o revistes.

Roses de tela

També podeu fer roses de tela. Si no teniu teles vermelles, no importa! Qualsevol teixit us quedarà bé!

Roses amb oueres i rosa cub

Si no teniu paper ni tela però teniu oueres, també podeu fer roses!

Desitja feliç Sant Jordi amb una targeta

Una altra idea de regal de Sant Jordi són les targetes. Aquí teniu un parell d’idees.

Punts de llibre per Sant Jordi

Ja sabeu que podreu comprar llibres a les paradetes de les llibreries o per internet, i podeu acompanyar-los amb un punt de llibre per a tota la vida!

Atenció, dues propostes molt divertides per fer un punt de llibre amb un tros d’enciam o un estampat amb una carxofa!

Punts de llibre amb forma de drac

Aquests punts de llibre són ideals per als nens i nenes perquè tenen forma de drac!

Cors fets a mà

Alguns consideren la diada de Sant Jordi el dia dels enamorats català. Doncs bé, si sou uns romàntics, també podeu regalar un cor fet amb les vostres mans.

Dracs

El drac és un altre dels protagonistes de la jornada, i els petits de la casa segur que estaran d’allò més contents de poder fabricar la seva pròpia bestiola. Aquí van algunes idees!

Papiroflèxia

Aquests últims enllaços que proposem ja són per nota, per si algun crac de la papiroflèxia s’anima. Si més no, és un plaer veure com es fa un drac més treballat amb origami (papiroflèxia) o una rosa amb la tècnica de kusudama (una altra manera de fer origami amb diversos fulls de paper).