Anna Ferrer Krönia

L”Artic’ estrena el videoclip de ‘Las mil voces de mi cuerpo’, d’Anna Ferrer. La cançó és una de les 11 que formen el segon treball discogràfic de la cantant i compositora menorquina, ‘Krönia’, que surt a la venda el 25 d’octubre.

El videoclip es va rodar el mes d’abril del 2019 en un soterrani d’una antiga casa de Maó, on fins no fa gaire hi vivia una dona amb una història de vida, que poc s’allunya del món que Anna Ferrer vol deixar palès en imatges: caos, contradicció, hedonisme, plaer i turment.

Folklore mediterrani i experimentació electrònica

El caràcter local de ‘Tel·lúria’, el primer disc d’Anna Ferrer, es transforma a ‘Krönia’ gràcies a l’experimentació electrònica i s’expandeix en un univers sonor diferent. Aquest ha estat un projecte musical que ha comptat amb diferents col·laboracions, com les de Salvador Sobral, Toti Soler, Mario Mas o Coetus. Entre totes aquestes, hi destaca Clara Peya, la compositora i pianista de Palafrugell es va fer acompanyar per Anna Ferrer durant quasi tota la gira de presentació del disc ‘Oceanes’, del 2017.

La mescla del folklore mediterrani i l’experimentació de sons i processadors electrònics que ha realitzat Anna Ferrer pel seu segon àlbum es podrà escoltar en directe a la Sala Apolo el 28 de novembre.