Bruixes
El 1424 el prohoms de la Vall d’Àneu, reunit amb el comte de Pallars Arnau Roger IV, va adoptar la primera llei contra la caça de bruixes a tot Europa. El càstig estipulat en cas de ser declarat culpable era contundent: “Posats al foc e del seu cos feta pólvera”. Parlarem de bruixes amb l’historiador Pau Castell, que ha descobert que la primera llei contra la caça de bruixes és catalana. Castell ens explicarà qui eren, com vivien i com les torturaven i mataven. I el Josep Paris entrarà volant al plató amb un sortilegi per anar a l’aquelarre.

Exorcismes a Barcelona
Durant tres anys, Jacint Verdaguer va assistir a sessions d’exorcismes a la Casa d’Oració, al carrer de Mirallers de Barcelona, on escoltava els dimonis parlant per boca de persones posseïdes. Paraules que Verdaguer va anotant en uns apunts, que Enric Casasses recull íntegrament al llibre Dimonis, i que avui l’Esther Castarnado ens recitarà al plató.

La Casa del Dimoni
Al número 20 del carrer de Josep Torres hi ha un edifici del qual molts veïns no en volen saber res. És la casa d’Agustí Atzeries, un empresari que es va arruïnar i que va vendre la seva ànima al diable a canvi de diners. Poc després, li va tocar la loteria i va reformar la façana per dedicar-la al maligne. Fa anys que la casa està tapiada i abandonada. La Vella de Gràcia té actualment una figura de foc terrorífica en honor a Atzeries.

Pel·lícules maleïdes
El Josep Lambies recupera les pel·lícules maleïdes del cinema. Poltergeist i altres cintes que han portat mala sort a l’equip artístic i tècnic de la pel·lícula. I per acabar, gaudirem de la música de la banda Carne de Satán.