‘La llamada’ arriba a Barcelona. Probablement l’estrena musical més esperada de la temporada, creada pels Javis i que ja s’ha convertit en un fenomen teatral. Va néixer com un musical underground, que es va representar al vestíbul del Teatro Lara, a Madrid; de seguida va fer el salt a l’escenari principal, on ja fa sis temporades que hi és; ja l’han vista més de 800 mil espectadors i fins i tot se n’ha fet una pel·lícula! Tota una bogeria, i més encara, partint d’un argument tan absurd que sembla gairebé un acudit: dues adolescents en un campament d’estiu comandat per monges. A una d’elles se li apareix Nostru Senyor cantant cançons de Whitney Houston. Tot això amb un repartiment ple de cares televisives com Nerea Rodríguez, ex-OT, Angy Fernández o Roko, ex participant de ‘Tu cara me suena’.

Què és el que ha convertit ‘La llamada’ en un fenomen?

És un musical que està molt bé, que és molt divertit i que et fa passar dues hores fantàstiques. Però ja està, no té més. Però els Javis tenen aquest do, saben connectar. Jo crec que la clau de l’èxit està en la senzillesa, en fer un musical petit, senzill, sense pretensions i que no aspira a res més. En aquest sentit és un musical molt honest, i això el fa proper.

Direcció: Javier Ambrossi i Javier Calvo
Música original: Alberto Jiménez
Intèrprets: Nerea Rodríguez, Angy Fernández, Andrea Guasch, Lucía Gil, Mar Abascal, Roko, Erika Bleda, Ruth Lorenzo, Raoul i Richard Collins Moore
Horaris: de dimecres a divendres, a les 21 h; dissabtes, a les 17.30 h i a les 20.30 h, i diumenges, a les 18.30 h
Espectacle en castellà

Consulta la resta d’espectacles de la cartellera teatral AQUÍ!