Germà Aire i Joan Colomo compartiran l’escenari de la Sala Apolo el proper dissabte 10 de novembre. Abans però, els hem reunit a la Ciutadella perquè ens expliquin els seus projectes, els discs que acaben de publicar i per què no, alguna anècdota de la seva vida i amistat.

Joan Colomo

Després de dos anys des del seu anterior treball, Joan Colomo presenta el seu sisè disc en solitari: “L’Oferta i la Demanda”. Dos anys durant els quals en Joan ha estat pare cosa que, com totes les vivències, ha influit en la seva feina. Tot hi haver-hi cançons que parlen de tot, el capital i l’economia tenen un paper principal en la temàtica d’un disc que, a nivell musical, juga amb l’electrònica i els sons mainstream i s’allunya dels convencionalismes i les estructures previsibles. El que queda clar és que, faci el que faci, el Colomo mai deixarà de ser un autor.

Germà Aire

Amb Germà Aire, el Luca i l’Andreu continuen el seu camí iniciat el 2012 després de la dissolució de Mates Mates. “Sempre“, és el seu segon llarg, un disc on es concreten totes aquelles idees que apareixien en els seus anteriors treballs i directes. Gràcies a la producció de Joan Pons aconsegueixen concretar totes aquelles forces i comprimir-les en 10 hits de dos minuts i mig. Amb melodies molt treballades i molta importància a les tecles i a les línies de baix, sembla que han aconseguit una amalgama perfecta on les guitarres, els sintetitzadors i la veu d’en Luca troben cadascuna el seu espai.