James Blake

James Blake havia de tocar a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori el proper 27 d’abril per formar part de la temporada de Sit Back, el cicle de música moderna que L’Auditori programa conjuntament amb altres productors musicals de la ciutat com el Primavera Sound, el MIRA o Razzmatazz. En aquest cas, el concert estava coproduït per L’Auditori i el Primavera Sound, que veu com els artistes internacionals comencen a cancel·lar les seves gires a Europa com a conseqüència del coronavirus. L’Auditori assegura que l’import de les entrades adquirides serà retornat automàticament durant els propers dies a través de la targeta amb la qual es va realitzar la compra. El propi músic ha emès un comunicat per anunciar la seva decisió:

“Hola a tothom, a causa de la pandèmia global del COVID-19, la naturalesa canviant dels permisos per viatjar i les quarantenes al voltant del món, a més de les possibles restriccions futures, he de cancel·lar, amb gran pesar, la meva gira europea. Ha estat una decisió molt dura, però la seguretat dels fans i de la meva banda i equip és sempre la meva principal prioritat. Molt d’amor per a tothom. Si us plau, cuideu-vos molt.”

James Blake i Rosalía

James Blake va estrenar el videoclip de ‘Barefoot in the park’, el tema del seu darrer àlbum ‘Assume form’, juntament amb Rosalía. El vídeo estava realitzat per la madrilenya Diana Kunst i el barceloní Mau Morgó, que també es van encarregar del clip ‘De aquí no sales’.

Sit Back a L’Auditori

Sit Back és el cicle de música moderna de L’Auditori que puja sobre l’escenari artistes nacionals i internacionals en col·laboració amb els principals agents de l’escena musical de Barcelona. Amb Sit Back, L’Auditori reivindica la qualitat de l’escolta com a valor essencial i posa de relleu la necessitat de plantejar-nos no només què escoltem, sinó també de quina manera ho fem. Aquesta edició han visitat L’Auditori Robert Forster, cantant i guitarrista de la mítica banda australiana The Go-Betweens, Pau Vallvé que va presentar el seu 16è disc ‘Life vest under your seat’ i María José Llergo el 14 de febrer. El proper concert del Sit Back serà el 21 de maig si el coronavirus ho permet amb l’artista catalana PAVVLA, que presenta el seu segon disc ‘Secretly hoping you catch me looking’.

James Blake cancel·la a L'Auditori