La sala Jamboree havia tornat a programar concerts des de l’inici de la desescalada, mantenint totes les mesures de seguretat. Tot i així, l’augment de casos de coronavirus i les mesures imposades per la Generalitat han fet que la sala de Ciutat Vella s’hagi vist obligada a cancel·lar o posposar els concerts previstos pel que quedava de juliol. De moment, però, la sala manté els concerts programats pel mes d’agost, a l’espera de l’evolució del virus.

Amb la represa, la sala també havia engegat la iniciativa ‘Jamboree Live Streaming’, que oferia la possibilitat de gaudir d’alguns dels concerts programats a la sala des de casa, per només 5 euros. Una altra novetat, era la possibilitat d’assistir a una conferència de 30 minuts sobre la influència del jazz en l’art que la col·laboradora de l’Àrtic, Anna Pou van den Bossche, oferia just abans de cada concert. Tot això també queda cancel·lat fins a nou avís, amb la idea de reprendre-ho a l’agost.

Programació juliol 2020 (cancel·lada o posposada)

Programació agost 2020

 •  Diumenge 2 d’agost (20 h i 22 h). Proyecta Tango (Preu: 15 €)
 • Dilluns 3 d’agost (20 h). Jamboree Jam amb Mónica Mussungo & Juan Salvador (Preu: 5 €)
 • Dimecres 5 d’agost (20 h i 22 h). Gnaposs Moreno Connection (Preu: 15 €)
 • Divendres 7 d’agost (20 h i 22 h). Gigi McFarlane (Preu: 10 €)
 • Dissabte 8 d’agost (20 h). The Secret Investment ft. Lessus (Preu: 15 €)
 • Dilluns 10 d’agost (20 h). Jamboree Jam amb Lucas Balbo – Malamboo Roots (Preu: 5€)
 • Dijous 13, 20 i 27 d’agost (20 h i 22 h). Clarence Bekker Unplugged (Preu: 15 €)
 • Divendres 14 i dissabte 15 d’agost (20 h i 22 h). Scott Hamilton (Preu: 25 €)
 • Dilluns 17 d’agost (20 h). Jamboree Jam amb Peter Gynt & The Suits (Preu: 5 €)
 • Dimecres 19 d’agost (20 h i 22 h). Chumilla Rossy Xirgu (Preu: 12 €)
 • Divendres 21 i dissabte 22 d’agost (20 h i 22 h). Oleándole. (Preu: 15 €)
 • Dimecres 26 d’agost (20 h i 22 h). Alba Morena Trío (Preu: 10 €) [Live Streaming]
 • Divendres 28 i dissabte 29 d’agost (20 h i 22 h). Ronald Baker Quintet (Preu: 23 €)
 • Diumenge 30 d’agost (20 h i 22 h). Barcelona Big Blues Band feat. Chino”Swingslide”. (Preu: 15 €)
 • Dilluns 31 d’agost (20 h). Jamboree Jam amb Delight. (Preu: 5 €)

A més a més dels concerts ja programats, el Jamboree ha posat en marxa la iniciativa ‘Stage invaders’, amb l’objectiu que el públic més fidel pugui seguir donant suport a la sala durant aquests mesos tan complicats. La idea és vendre entrades anticipades a preu reduÏt (9.5 euros) que es podran bescanviar per qualsevol dels espectacles del Jamboree que es programin entre l’1 d’agost i el 30 de desembre de 2020 (exeptuant dates especials).

Clarence Bekker Band

L’explosiu cantant holandès i la seva potent banda tornen a l’escenari del Jamboree amb tota la bona energia que caracteritza els seus xous. Amb una veu profunda, vibrant i un esperit carregat d’energia, Clarence Bekker transmet la força dels grans mestres del soul, funk i pop. Després de mes de dos mesos de confinament, la Clarence Bekker Band torna en formació de quintet i amb més ganes que mai de compartir el xou més enèrgic i positiu que tots necessitem en aquests moments.

Proyecta Tango

Després de l’èxit aconseguit en l’últim concert realitzat per la tríada, torna ‘Proyecta Tango’ al Jamboree amb temes nous i grans clàssics. L’obra de compositors contemporanis com Alejandro Dolina, Juan Serén, Alfredo “Tape” Rubín i noms clàssics del tango, la milonga o el vals com Carlos Gardel, Aníbal Troilo, Homero Manzi o Rosita Quiroga es combinen en aquest espectacle. De nou, la violinista Olvido Lanza formarà coalició artística al costat de Sandra Rehder i Elbi Olalla, una autèntica comunió de talent i força expressiva.

5 PA

5 PA és una proposta que que fusiona diferents estils de la música afroantillana i el jazz, integrada per músics cubans de diferents generacions. El grup, encapçalat pel violinista Carlos Car, destaca per la forma d’atrapar a el públic i fer-lo ballar; una excel·lent proposta que ens transporta a la Cuba de la dècada dels 50 de segle XX. Ara tornen al Jamboree amb un repertori que inclou els gèneres de la Música Tradicional i Popular cubana i caribenya fusionats amb el jazz (contradansa, danzón, són, chachachá, bolero, mambo).

The Goliards Collective

The Goliards Collective és un projecte musical que parteix de vuit amics que han compartit gran part de la seva formació musical a les aules del Taller de Músics de Barcelona. Aposten per passar pel sedàs de les músiques jamaicanes els temes més insignes del jazz i l’època daurada del swing, així com hits que van arribar fins al capdamunt de les llistes radiofòniques de la mà d‘estrelles com Madonna, The Beatles o Alicia Keys; la llum de la diva del soul Amy Winehouse també ha passat pel seu prisma tropical. 5PA està format per la veu de Pau Gil, Javier Sánchez (saxo), Albert Clapés (trompeta), Pep Seguí (trombó), Albert Poll (guitarra), Sepe Peñalver (teclats), Sergi Múrcia (baix i cors) i Pol Leiva (bateria).

Robert Castelli – New York Nights feat. Dani Pérez

El baterista Robert Castelli és un músic de Nova York resident a Barcelona. Professional des dels 14 anys, Castelli ha treballat amb moltes bandes de jazz, funk, pop, rock, música llatina i músiques del món, i ha tocat tant per Estats Units com per Europa. A Barcelona va crear un grup anomenat Boom, que va presentar fa mesos al Jamboree. En aquest concert estarà acompanyat de Dani Pérez (guitarra), Gilles Estoppey (teclats) i Emilio Martin (contrabaix).

Delight

Delight és un projecte a duet format per la pianista Naima Ventura i la cantant Maria del Río. Oferint un repertori de temes propis que van del soul al pop i la música electrònica, narren una història de superació personal, passant per totes les fases vitals d’aquesta, que queden reflectides en les lletres i música de cada cançó.

Tricia Evy

Original de l’illa de Guadalupe, Tricia Evy és una de les cantants més originals i brillants de les noves generacions de l’escena del jazz. En aquesta nova visita al Jamboree, Evy comptarà amb el pianista David Fackeure, integrant del seu nou quartet, i amb Ignasi González al contrabaix. El concert serà un repertori amb composicions originals, clàssics del jazz i peces de tradició antillana.

Frayssinet-González Trio

El repertori interpretat pel Trio Frayssinet-Gonzalez intenta abastar tota la trajectòria del mestre Django Reinhardt, afegint algunes composicions d’altres grans artistes, com ara John Coltrane o Wes Montgomery, per unir-los en aquest repàs a la història de l’jazz. Les dues guitarres del trio estan a càrrec de Jérôme i juliol Frayssinet, dos guitarristes francesos, que van estudiar a París amb professors com Pierre Cullaz i Romane i que van tenir a Django Reinhardt com a font d’inspiració i qui els va fer emprendre el camí de l’jazz. Els acompanya el contrabaix d’Ignasi González.