‘Flashdance’ torna al Teatre Tívoli després de sumar més de 50.000 espectadors en la seva estrena a la ciutat la temporada passada. El musical porta a escena una de les pel·lícules més taquilleres dels 80, guanyadora de l’Oscar a millor cançó original per ‘Flashdance… What a Feeling’. El muntatge dirigit per JC Storm i coregrafiat per Vicky Gómez també recupera èxits de la banda sonora com ‘Maniac’, ‘Gloria’ i ‘I love rock & roll’. Un espectacle de dues hores i mitja amb 28 artistes sobre l’escenari, entre actors, cantants, ballarins i músics que actuen en directe.

Chanel Terrero es posa a la pell de la protagonista Alex Owens, una jove soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia amb entrar a la prestigiosa Shipley Dance Academy per convertir-se en ballarina professional. Una història de superació personal que Jennifer Beals va protagonitzar al cinema.

‘Flashdance’

Adrian Lyne, 1983

Però també hi ha altres espectacles interessants que arriben a la cartellera. Si voleu conèixer la resta novetats d’aquesta setmana, cliqueu aquí!