El Quimet Pla, la Núria Solina i els seus fills, la Diana i l’Oriol, són una família que té el teatre com a casa pairal. I tot gràcies que, ara fa més de 40 anys, el Quimet va ser un dels fundadors de Comediants i la Núria de Picatrons; dues de les companyies que van importar a casa nostra la moda del teatre de carrer. Així es va consolidar aquest matrimoni que, amb el temps, tindrien dos fills i una companyia pròpia: Teatre Tot Terreny.

Amb una furgoneta i tot l’ànim dels joglars de tota la vida, pares i fills recorrien Catalunya fent bolos, primer amb els nens com a acompanyants de viatge i, amb el temps, com a integrants de la companyia.

‘Travy’

Ha passat temps d’aquells dies i l’Oriol Pla, el més petit, ha fet carrera a la televisió i al cinema, a més del teatre. Ara, torna a casa i reuneix la família per a ‘Travy’, un espectacle d’humor en clau melancòlica sobre el pas del temps, el paper del joglar en la societat moderna, el teatre com a art i, és clar, la família.

Els Pla Solina canvien els carrers i les sales petites per un recinte tan emblemàtic com el Teatre lliure, cosa que les ha portat a fer més assaigs que mai i a presentar-se en família davant d’un públic poc acostumat a veure’ls a escena. Les funcions s’han prorrogat fins al 4 d’octubre. Sembla que hi ha moltes ganes de veure una família que fa molt teatre.