Uns dies abans que s’estrenés ‘Quién te cantará’ als cinemes, Eva Llorach va visitar l”Àrtic’ acompanyada del director de la pel·lícula, Carlos Vermut. Aquí podeu recuperar l’entrevista sencera.

‘Quién te cantará’

La Lila Cassen és una cantant d’èxit dels 90 que, just abans de tornar a oferir concerts, té un accident que la deixa amnèsica. Per recuperar la memòria, demana ajuda a la Violeta, una fan que és cambrera d’un bar karaoke i que la imita a la perfecció. Entre les dues dones s’establirà una relació de complicitats i semblances que afectarà també la família de la Violeta.

Amb aquest film, Carlos Vermut torna a comptar amb Eva Llorach, la seva actriu de capçalera des que van treballar a ‘Diamond flash’, i la converteix en una mare soltera desil·lusionada amb la vida que té i una última oportunitat de recuperar l’alegria al costat de la seva cantant preferida. Llorach, un rostre habitual del cinema espanyol més independent, figurava en totes les travesses de premis estatals per la seva interpretació en aquest film. I la cerimònia dels Goya va confirmar aquest presagi.