A l’Àrtic volem convidar-vos al teatre per Nadal! Per això regalem entrades per anar a veure el musical ‘Poe, el cabaret macabre‘, a l’Almeria Teatre.

Per entrar al sorteig de les entrades us demanem que ens digueu ‘De quin llibre, sèrie o pel·lícula voldríeu que se’n fes un musical’. Podeu fer-nos arribar les respostes a través del correu electrònic concursartic@beteve.cat, de Facebook i de Twitter. Responeu i compartiu la publicació i entrareu al sorteig! Teniu temps fins divendres 14 de desembre a les 11 h per participar.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Teatre a Barcelona: Totes les obres en cartellera” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/teatre-barcelona-obres/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Poe, el cabaret macabre

Almeria Teatre. Sense data de sortida

Poe, el cabaret macabre‘ és una adaptació del musical ‘Poe’ de Dagoll Dagom que la companyia Gataro porta a escena per celebrar els seus 20 anys de trajectòria. L’obra homenatja Edgar Allan Poe a partir d’un recull de diferents contes de l’autor basat, sobretot, en ‘L’estrany cas del Sr. Valdemar’. 5 actors i un pianista s’encarreguen d’aixecar cada nit un musical amb un rerefons terrorífic però amb una gran dosis d’humor.

Flor de Nit

Almeria Teatre. 2015

Però no és el primer cop que Gataro versiona un musical de Dagoll Dagom. Segur que molts de vosaltres els recordareu per l’adaptació que van fer el 2015 de Flor de Nit, un muntatge protagonitzat per Beth Rodergas amb el qual van guanyar un premi Butaca.