La Sala Gran del TNC aposta per recuperar clàssics i ara ho fa amb ‘El gran mercado del mundo’, una nova interpretació de l’acte sacramental de Calderón de la Barca. Xavier Albertí dirigeix aquest text del segle XVIII amb una mirada totalment contemporània i que va més enllà de l’objectiu purament litúrgic amb el que va ser creat.

L’obra ens presenta la Fama, un personatge al·legòric que fa una crida perquè tothom vagi al gran mercat del món. Allà ens trobarem a personatges com la Innocència i la Malícia, que acompanyen els compradors, així com com la Supèrbia, la Humilitat o el Plaer. Tots ells formen un conjunt de personatges al·legòrics que segueixen molt presents a la nostra realitat i a la nostra pròpia idiosincràsia.

L’espectacle és la darrera obra de la temporada que ocuparà la Sala Gran del TNC i estarà en cartell fins al 22 de juny.

Autor: Calderón de la Barca

Direcció i versió: Xavier Albertí

Intèrprets: Cristina Arias, Alejandro Bordanove, Antoni Comas, Elvira Cuadrupani, Jordi Domènech, Rubén de Eguía, Roberto G. Alonso, Oriol Genís, Lara Grube, Sílvia Marsó, Jorge Merino, Mont Plans, Aina Sánchez i David Soto Giganto

Horaris: dimecres, a les 19 h; de dijous a dissabte, a les 20 h, i diumenge, a les 18 h

Durada: 80 minuts

Edat recomanada: a partir de 16 anys

Espectacle en castellà