La 23 edició del Festival Internacional d’Art Sostenible, Drap-Art, exposa peces de 22 artistes al Museu Marítim fins al 19 de gener. Un crit a favor del reciclatge en ple debat sobre la sostenibilitat i el consumisme com una de les causes que ens han portat a l’emergència climàtica.

 

Art amb “skate”

El fotògraf francès Julien Deniau que viu a Barcelona des de l’any 2000 ha viatjat per tot el món fotografiant “skaters”, però des de fa uns anys la seva afició ha evolucionat cap a l’art i la pintura. Julien reutilitza les taules de patins i les converteix amb peces artístiques que tracten sobre ecologia o reivindicacions socials.

 

Fingers Crossed

La galeria ADNde Sant Cugat del Vallès (carrer de Víctor Hugo, 6) presenta l’exposició col·lectiva “Fingers crossed”, comissariada per Blanca de la Torre i SueSpaid i que tracta sobre l’emergència climàtica. L’exposició ha estat creada sota criteris de sostenibilitat, és a dir, utilitzant materials ecològics, reutilitzats, sense agafar avions o amb el mínim d’enviaments possibles. L’exposició es pot visitar fins al 22 de febrer.