La música i actriu Dolo Beltrán ha viscut el confinament des de la seva casa a Arenys de Mar, i així ho han pogut comprovar els seus fans, que s’han aplegat a Instagram per veure les seves actuacions en directe tots els diumenges des que va començar la crisi. Ara, mentre la situació torna a una certa normalitat, la que va ser vocalista dels Pastora ofereix un concert el proper 7 de juny per presentar nou àlbum, i parla amb nosaltres sobre el que suposa actuar durant el coronavirus.

Un públic presencial de sis persones

Dolo Beltrán realitzarà un concert per presentar el conjunt dels temes de ‘Moonlight’, el seu nou disc, i ho farà en “streaming” al web cooncert.com. Ara bé, la Dolo també obrirà les seves portes a sis seguidors perquè vegin el recital en directe a casa seva. La selecció, feta a través d’un sorteig, té com a únic requisit que els assistents puguin moure’s fins a Arenys de Mar sense que això afecti a les mesures de precaució per la pandèmia. El concert serà un tast dels que confia a poder realitzar després de l’estiu.

“Jo penso que quan torni a pujar a l’escenari ploraré molt, i potser faré allò de llançar-me al públic.”

Un disc i un llibre

El concert del diumenge servirà per presentar ‘Moonlight’, el nou disc, del qual Dolo Beltrán volia publicar un single l’abril passat, abans que el coronavirus ho frustrés. En aquest treball, com ens ha explicat ella mateixa, ha recollit els sons més actuals per adaptar-los al seu estil.

“Quan vam començar jo volia apropar el so d’ara mateix, i vaig començar a buscar gent d’aquí que fes música urbana.”

A més, Dolo Beltrán ha aprofitat aquesta pandèmia per escriure un llibre de poesia il·lustrada, després de publicar el 2013 ‘Pequeños desastres y otras alegrías’, un llibre de pensaments i il·lustracions.