Roberto Fidel Ernesto Sorokin Espasa potser no era el nom més fàcil per començar una carrera com a artista, però el nostre convidat d’avui en va tenir prou amb un pseudònim de quatre lletres per fer-se popular: Coti. Nascut a Rosario, a l’Argentina, Coti Sorokin va començar a estudiar música amb només tres anys i, amb el temps, es va convertir en un dels productors i lletristes més demandats de l’escena iberoamericana. Més tard va començar una carrera com a solista, en què, ‘Antes que ver el sol’, els ‘Días’ duraven ‘50 horas’. Ara ens presenta un disc en directe acompanyat d’una orquestra de corda i gravat al Teatro Colón de Buenos Aires, un escenari únic entre els recintes de concerts a l’Argentina.

Actuació exclusiva a l’Àrtic

El cantautor argentí ens ha regalat una versió en acústic del seu èxit ‘Días’.

Una nit al Colón

Teatre centrat en la lírica, un dels preferits de músics i cantants, el Colón té una acústica que permet a Coti Sorokin fins i tot cantar a cappella algunes de les seves cançons. Amb un repertori que repassa els seus grans èxits, el músic de Rosario es va presentar davant del seu públic amb un concert gravat amb tecnologia 4K, que s’inclou com a DVD, i amb el bon rotllo d’un músic que ja té 20 anys de carrera com a lletrista, compositor i intèrpret.

Un punt d’inflexió en la seva carrera

Amb aquest concert, Coti Sorokin marca un punt i a part en la seva evolució com a músic. Amb un nou disc d’estudi a punt de sortir, aquest àlbum en directe serveix per constatar la bona forma d’un artista que, a més, ha obert una discogràfica, Buenos Aires Darwin Records, en què a més de publicar treballs com aquest mateix, servirà per promocionar joves músics argentins. Caldrà veure cap a on va ara la seva carrera, que per començar el portarà a la Sala Razzmatazz el proper 22 de juny.