Teatre Tantarantana

El Teatre Tantarantana estrenarà una obra de teatre per recaptar fons i ajudar el barri del Raval, que aquests dies pateix de forma molt greu les conseqüències de la crisi social provocada per la pandèmia de la covid-19. El teatre assegura que les xarxes de suport “estan desbordades” i com a veí del barri vol ajudar els veïnes en situació vulnerable. La campanya consistirà a posar a la venda les entrades d’un espectacle en línia, la recaptació íntegra del qual anirà a la Xarxa de Suport Mutu del Raval o una entitat afí. Les entrades tindran un cost de 5 € i l’espectacle estarà disponible durant dues setmanes.

Teatre per ajudar el Raval

El Teatre Tantarantana fa una crida per trobar una companyia de teatre que creï una peça teatral de temàtica relacionada amb la crisi social al Raval. La companyia seleccionada que rebrà 500 euros per poder realitzar la proposta, només podrà comptar amb dos actors i treballar amb un text ja escrit per no precaritzar les tasques dels treballadors teatrals. Des del Teatre Tantarantana són conscients que és un preu molt ajustat, però es tracta d’una campanya d’acció solidària per ajudar el barri del Raval. La peça pot ser un audiovisual o un àudio amb una durada mínima de 30 minuts. El proper divendres 30 de maig s’anunciarà el projecte seleccionat. En aquest enllaç podeu trobar tots els detalls de la convocatòria.

“Challenge” solidari

Un cop realitzada aquesta primera peça teatral, el Teatre Tantarantana farà un “challenge” solidari perquè altres entitats teatrals del barri (Teatre Romea, La Perla 29, Sala Fènix, etc) se sumin a la proposta. D’aquesta manera, el Teatre Tantarantana vol ajudar al barri del Raval amb una xarxa d’accions teatrals dutes a termes pels professionals de les arts escèniques i espera que properament se sumin altres companyies o entitats del barri.