La cartellera teatral no s’atura i s’omple de novetats. La darrera producció que ocupa la Sala Gran del TNC és ‘El gran mercado del mundo’, un Calderón de la Barca passat pel filtre de Xavier Albertí. Mentrestant, a la Sala Petita, hi trobareu ‘El dolor’, un text de Marguerite Duras dirigit per Lourdes Barba i protagonitzat per Ariadna Gil.

Al Lliure de Gràcia hi fan ‘Dolors’, una proposta en forma de sèrie teatral de sis capítols. I, a Montjuïc, una opció més cinematogràfica: l’adaptació de la pel·lícula de Lars von Trier, ‘Dogville’.

El Mercat de les Flors canvia la dansa pel circ amb un cicle dedicat a la companyia Escarlata Circus.

I les sales més petites de la ciutat semblen coordinar-se per oferir una programació especialment feminista: a l’Escenari Brossa hi trobareu ‘Els diners, el desig i els drets’, una obra sobre la gestació subrogada. Al Teatre Akadèmia, ‘Les oblidades’, una proposta que reivindica la memòria i les dones anònimes. I a la Sala Atrium podeu veure ‘Unheimlich’, una obra que parla de la figura de la dona a través de la història de l’art i de l’exhibició del cos femení.