El músic malagueny Carlos Tarque és un dels noms més importants del rock espanyol de finals dels 90 i principis del segle XXI. Amb la seva banda M-Clan, Tarque ha convertit en himnes cançons com ‘Carolina’ o ‘Quédate a dormir’, amb la seva veu característica i un estil que recorda als grans roquers dels 60 i els 70.

Ara, Carlos Tarque ha decidit començar una carrera en solitari amb la publicació de ‘Tarque’, un disc que gravat aprofitant l’aturada que la banda M-Clan s’ha concedit. Una parada, això sí, que no és un comiat, però que els ajudarà a carregar piles. A la seva etapa en solitari, Tarque proposa cançons amb un marcat accent del rock més clàssic.

Acompanyat del guitarrista i productor Carlos Raya, Tarque ha gravat temes més roquers del que sonen els que publica amb Ricardo Ruipérez, l’altra meitat dels M-Clan. La llibertat a l’hora d’escriure i la capacitat de decisió en el resultat final fan que aquest treball ens mostri la faceta més íntima de Carlos Tarque.

A l’hora d’escriure les lletres del seu primer treball, Carlos Tarque ha escollit temes clàssics de la música rock, com el desamor, la rebel·lia o la sensació de pèrdua vital associats a la joventut. El músic resident a Alacant ha reconegut que buscava que les lletres tractessin temes més generals i, fins i tot, superficials, del que ens té acostumats. El seu públic els podrà sentir en el concert que farà el 29 de desembre a la sala Apolo.