La crisi del coronavirus està fent que molts negocis s’estiguin reinventant per superar aquests moments difícils. És el cas del restaurant asiàtic Boa-Bao, situat al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample, que a partir d’ara ofereix el sistema d’autoservei, més conegut amb el terme nord-americà “drive-through” o “drive-thru”. De manera que els clients podran fer la comanda i apropar-se al local amb el seu vehicle per recollir el menjar sense haver-ne de baixar.

 

Com funciona?

Només cal trucar o enviar un whatsapp al restaurant 15 minuts abans, anar amb el vostre vehicle fins al número 1 de la plaça de Letamendi i adreçar-vos al cartell de recollida. La comanda estarà llesta i es podrà recollir i pagar amb targeta des del cotxe, moto o bicicleta. És possible arribar-hi des del carrer d’Aragó i, el fet que el restaurant es trobi a la plaça de Letamendi, permet fer-ho sense bloquejar el trànsit.

El restaurant, que també ofereix servei de lliurament a domicili, s’ha inspirat en aquesta típica modalitat nord-americana que tan sovint veiem a les pel·lícules i que fins ara només existia al McDonald’s de la ronda del Litoral. El local de l’Eixample s’ha fixat en com als Estats Units, durant els últims mesos, el “drive-through” ha passat de ser una modalitat associada al menjar ràpid a convertir-se en un aliat per als restaurants del país que estan patint la crisi de la pandèmia i no poden obrir.

La carta

La carta del restaurant s’ha reduït als seus 30 “best-sellers” de menjar de carrer, originaris de vuit països asiàtics. Hi ha dim sums, rotllets de primavera, baos de diverses classes, pad thai, gambes Tiger o diferents curris, entre altres plats tradicionals de l’Àsia.

Boa-Bao

Adreça: Plaça de Letamendi, 1
Telèfon: (+34) 676 09 29 74
Horari:
Dilluns i dimarts tancat
Dimecres a divendres: de 19.30 a 23 h
Dissabte i diumenge: de 12.30 a 16 h i de 19 a 23 h