Biennal Quartets

La temporada 2020-21 de L’Auditori de Barcelona comença amb la primera Biennal Internacional de Quartets de Barcelona, que es fa entre el 17 i el 20 de setembre. El Quartet Casals encapçala una proposta en la qual gaudirem de grups consagrats i emergents com els quartets Artemis, Marmen, Diotima, Cosmos, Dalia i Modigliani. Durant quatre dies sonaran 20 obres en vuit concerts que posaran l’atenció en la música de Haydn, les estrenes mundials i el patrimoni musical català. La primera Biennal Internacional de Quartets de Barcelona farà quatre concerts al matí i quatre al vespre: els concerts matinals es faran a la Sala 4 Alicia de Larrocha i tindran els quartets de Haydn com a protagonistes absoluts, mentre que els vespertins seran a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona.

Biennal Internacional de Quartets: estrenes mundials i patrimoni català

La temporada 2020-21 de L’Auditori de Barcelona dona el tret de sortida a un nou projecte artístic de tres anys que començarà explorant el concepte de La Creació des de perspectives diferents. La Biennal tindrà algunes estrenes absolutes i nacionals. El Quatour Diotima farà l’estrena mundial de ‘Code is poetry’, de Luis Codera Puzo. També el Dalia Quartet oferirà la primera audició del ‘Quartet de corda núm. 8’ sobre un tema de Cristóbal de Morales de Josep Soler. En la mateixa línia, l’Artemis Quartet farà l’estrena nacional d’una nova obra de Petris Vasks. El patrimoni musical català estarà també molt present amb la música d’alguns dels nostres autors més representatius, com Robert Gerhard, de qui enguany es commemora el 50è aniversari de la seva mort, o Jordi Cervelló. La nova generació de creadors catalans estarà representada per una de les nostres creadores més internacionals: la compositora Raquel García-Tomás.

Concerts amb mascareta

Els concerts es faran seguint les mesures de seguretat establertes. El públic haurà de portar posada la mascareta en tot moment, tant per accedir a l’edifici com durant el concert. A més, la distància entre persones haurà d’estar d’acord amb el que indiquen les autoritats sanitàries i l’ús de l’ascensor es limitarà a una persona. Tampoc no es donaran programes de mà o fulletons, que es podran consultar al web, ni estarà habilitat el servei de guarda-roba. Els concerts es faran sense pausa. L’Auditori de Barcelona posarà a l’abast del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic i els accessos tant d’entrada com de sortida es faran de manera esglaonada.

Biennal Internacional de Quartets: tots els concerts

17/09  12.30 h Quartet Casals
17/09  20 h Quartets Casals i Cosmos
18/09  12.30 h Marmen Quartet
18/09  20 h Quartets Marmen i Diotima
19/09  12.30 h Quatuor Modigliani
19/09  20 h Quartets Dalia i Modigliani
20/09  12.30 h Cosmos Quartet
20/09  20 h Quartets Casals i Artemis

Primera Biennal Internacional de Quartets L'Auditori de Barcelona