Viengsay Valdés, primera ballarina i subdirectora del Ballet Nacional de Cuba, dirigeix per primera vegada aquest conjunt fora de l’illa en substitució d’Alícia Alonso, que amb 98 anys continua com a directora artística principal. Al Teatre Tívoli podreu valorar la seva aproximació a dos clàssics de la disciplina, ‘El llac dels cignes’, de Txaikovski, i ‘La Cenicienta’, de Strauss. L’objectiu de la directora era renovar aquestes peces respectant el llegat històric de la seva antecessora i també recordant els passos del coreògraf original, Màrius Petipa. El resultat són dos espectacles més compactats en el temps, de gran dificultat tècnica i amb tocs d’humor, que es podran veure fins al 7 de juliol en el cas d’ ‘El llac dels cignes’ i del 10 al 14 de juliol en el cas de ‘La Cenicienta’.

Direcció: Viengsay Valdés
Música: Piotr Ilich Txaikovski i Johann Strauss
Corografia: Pedro Consuegra i Alícia Alonso
Horaris ‘El llac dels cignes’: Fins al 7 de juliol. De dimecres a divendres, a les 20.30 h; dissabtes a les 18 h i 21.30 h i diumenges a les 18 h.
Horaris ‘La cenicienta’: Del 10 al 14 de juliol. De dimecres a divendres, a les 20.30 h; dissabtes a les 18 h i 21.30 h i diumenges a les 18 h.