1.- ‘La región salvaje’:

és una cinta totalment insòlita, perquè d’una banda és un retrat de la societat mexicana, però de l’altra és una pel·lícula de ciència-ficció. Aquest monstre representa els instints humans més primitius. Diríem que és un monstre sexual que controla la libido de les persones.

2.- ‘Posesión’: una escena que hem vist mil vegades, el marit que descobreix la dona al llit amb un altre. Amb una variant que no podem passar per alt, i és que en aquest cas l’amant no és humà.

3.- ‘Vinieron de dentro de’: aquí el nostre monstre té una forma ben identificable en l’anatomia masculina. Surt del desguàs. traient el seu morro no circumcidat, i avança subtilment fins a ficar-se entre les cames de Barbara Steele.

4.- ‘Elle’: és una comèdia negra sobre el desig més fosc. En la primera seqüència veiem com la protagonista és violada a la cuina de casa seva per un home amb passamuntanyes. I, tot i que no hi ha cap monstre amagat al soterrani, diria que la quota tentaculada la tenim ben coberta.

5.- ‘Alien’: aquest animal de la primera entrega, s’enganxava a la cara d’un dels tripulants del Nostromo, fent efecte ventosa, i li introduïa una pota llarga per dins de la boca fins a la gola que l’obligava a succionar. La finalitat era engendrar un nou ésser a l’estómac de l’astronauta.

6.- ‘Cthulhu’: un monstre aberrant amb el cos revestit d’escates i el cap de cefalòpodes, com un calamar, per tant amb la cara completament coberta de tentacles que jo crec que ens remet a moltes de les criatures que hem vist avui.

7.- ‘Neonomicon’: una història de detectius que investiguen una sèrie d’atacs sexuals perpetrats per aquest personatge.

8.- ‘Posesión infernal’: l’esbarzer maligne li estripava la roba, li arrencava el barnús, la tombava a terra i li separava les cames per completar l’acte, seguint el mateix procediment que aquella eruga de ‘Vinieron de dentro de’, en una altra escena de violació que a més implica la natura.

9.- ‘Anticristo’: una pel·lícula amb càrrega sexual elevada que, com ‘La región salvaje’, també ens situa en una cabana al mig de la muntanya i, també, ens presenta un matrimoni que es va destruint a través d’una sèrie de conductes demoníaques que s’expressen a través del sexe.