1.- ‘Mindhunter’: a ‘Mindhunter’, Fincher recupera l’estil de pel·lícules com ‘Seven’ o ‘Zodiac’ i parla de la unitat de l’FBI que es dedica a entrevistar-se amb assassins en sèrie per elaborar perfils que els permeti resoldre els casos oberts.

 

2.- ‘Absentia’: tracta sobre una agent de l’FBI que és trobada viva anys després que un psicòpata la segrestés i la deixés tancada dins una cabana.

 

3.- ‘Rellik’: en aquesta sèrie britànica comences veient com abaten un presumpte assassí, i a mesura que vas tirant enrere t’adones que res és el que sembla, i que el cas té molts més matisos i girs dels que pensaves.

 

4.- ‘Tin star’: el protagonista és un policia britànic, interpretat per un gran Tim Roth, que se’n va a viure a una comunitat de l’Amèrica profunda i es posa a investigar una sèrie d’assassinats.

 

5.- ‘Deutschland 83’: una sèrie en què el psicòpata és més popular que els policies que el persegueixen. Tal com es diu, la simpatia pel diable mou muntanyes! El cas de Bates Motel és particularment curiós perquè, quan es va anunciar la sèrie sobre l’adolescència del famós psicòpata, els fans de ‘Piscosi’ vam posar el crit al cel i ens ho vam prendre com si fos un sacrilegi.

 

6.- ‘American horror story cult’: la setena temporada és un veritable compendi de les nostres fòbies domèstiques. Des del pànic que ens provoquen els pallassos fins a l’horror que ens provoca la idea que ens entrin a casa.

 

7.- ‘Trapped’: a la sèrie, la policia islandesa investiga un misteriós crim mentre s’apropa una tempesta que amenaça a aïllar el poble durant molts dies.

 

8.- ‘Bosch’: en aquesta sèrie no només es tracta de mostrar el frec a frec entre policia i assassí, sinó de mostrar les seves agitades vides provades i, també, descriure amb precisió l’escenari on viuen.