1.- ‘The defenders’: ‘The defenders’ té un al·licient formal molt destacat: té vuit episodis i, potser, és la primera sèrie de la plataforma que és llarga. Un altre atractiu és que la dolenta és, ni més ni menys, Sigourney Weaver.

2.- ‘Manhunt: Unabomber’: reconstrueix la història del conegut com a Unabomber, un matemàtic reconvertit a terrorista que durant 17 anys va enviar 16 bombes a universitats i línies aèries de Chicago. La investigació per identificar-lo i detenir-lo va ser una de les més llargues i costoses de la història del FBI.

3.- ‘The sinner’: s’emmarca en un corrent molt estès a les sèries modernes: les històries que posen en dubte el concepte de família i com allò que més ens atemoreix potser ho tenim dins de casa. Aquesta sèrie comença quan una mare fa una cosa terrible com a conseqüència d’un atac de ràbia descontrolat i després és incapaç de recordar-lo.

4.- ‘Room 104’: David Lynch ja va proposar una sèrie forana similar fa més de dues dècades, però la gràcia resideix en el seu to, que serà diferent per a cada història i en alguns casos jugarà obertament a l’extravagància. A banda de la seva singularitat evident, ‘Room 104’ crida l’atenció perquè suposa el retorn dels germans Duplass a HBO després de la cancel·lació de la comèdia ‘Togetherness’.

5.- ‘Ozark’: A ‘Ozark’ afronta, en canvi, un paper més dramàtic: el d’un comptable que entra a la seva família al programa de protecció de testimonis i inicia una nova vida en un poble de Missouri, però que al cap de poc temps és localitzat pels traficants de drogues pels quals treballava. La sèrie és una producció de Netflix que busca atrapar un públic més adult del que acostuma a interpel·lar en ple estiu.

6.- ‘Get shorty’: adaptació d’una novel·la d’Elmore Leonard sobre un mafiós que fa fortuna convertint-se en productor de Hollywood. La sèrie sembla molt fidel al llibre, en què els personatges són molt menys simpàtics que en l’adaptació a la pel·lícula, i també sembla carregar les tintes contra els vicis i hipocresies de la indústria cinematogràfica.

7.- ‘Friends from college’: afronta la crisi dels 40. Què  és exactament el que fan els protagonistes d’aquesta sèrie? Són amics des de la universitat, s’han emparellats els uns amb els altres, miren enrere per fer balanç i afronten nous reptes com la paternitat o la constatació que alguns no tenen la vida que havien somiat.

8.- ‘Inhumans’: sèrie de superherois. Els Inhumans són uns personatges molt carismàtics de l’univers Marvel que ja havien tret el cap a ‘Agents of SHIELD’, i feia temps que es parlava d’una sèrie pròpia. Però ara que els han presentat en societat, queda clar que Marvel se’ls ha pres amb una mentalitat de baix cost que desmereix el potencial del còmic.