En la categoria d’arquitectura, la Sala Beckett ha rebut el premi gràcies a la reforma de l’antiga cooperativa que ara acull les instal·lacions d’aquest obrador internacional de dramatúrgia al Poblenou.

En l’apartat d’arts visuals, l’exposició “El misterio de Caviria”, del barceloní Antoni Hervás, que es va poder veure a La Capella, ha estat la guanyadora en una edició en què també destaquen altres premis, com el que ha rebut ‘Timecode’, el curt de Juanjo Jiménez que diumenge passat va guanyar el Gaudí i que està nominat als Oscars.

En l’àmbit literari, les obres d’Alessandro Scarnato, Joan Fontcuberta, Mariana Enríquez, Carles Rebassa i la traducció del ‘Cançoner de Petrarca’, de Miquel Desclot, han estat les escollides.

D’altra banda, el circ de Leandro Mendoza, els muntatges teatrals de l’Agrupación Señor Serrano i la dansa de Loscorderos.sc són els guardonats en l’àmbit de les arts escèniques, en un palmarès ple de propostes culturals, com ara la música de Jordi Savall o de Maria Arnal i Marcel Bagès.

L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el 16 de febrer a la sis de la tarda i ho podreu seguir en directe per betevé.

Podeu consultar el llistat complet aquí: PREMIS CIUTAT DE BARCELONA 2016