1.- Gorillaz: Gorillaz és un grup fictici de dibuixos animats. S’està produint una sèrie d’animació amb els personatges del grup com a protagonistes.

2.- MF DOOM: és un raper anglès que des de principis dels 90 que fa música de molta qualitat. Col•labora amb tothom i no té manies. Si no el coneixeu, busqueu la seva col·laboració amb un altre que s’amaga rere un nom divertit: Danger Mouse.

3.- Kiss: uns personatges que han estat parodiats fins a la sacietat, però que són unes grans estrelles des dels anys 70. Són tan famosos que tenen el copyright de les seves pintures de cara.

4.- Daft Punk: el duo d’electrònica francès que ingú no coneix la cara real però que fa 20 anys que són uns supervendes. Investigant, innovant i fent uns èxits que agraden a la iaia i la filla. Són fantàstics.

5.- Slipknot: Slipknot són un grup inquietant però unes grans estrelles del que s’anomena nu metal; és com el heavy metal però barrejat amb altres gèneres musicals i amb una finalitat comercial. No us els voldríeu trobar tornant de casa cap al tard.

6.- Los Straitjackets: un grup de surf i garatge que van amb màscares de lluitadors mexicans. Són de Nashville i és un grup que agrada molt. Ara que ve el bon temps, si feu una barbacoa, si us plau, poseu Los Straitjackets i balleu.

7.- Los Tiki Phantoms: quatre energumens que estan morts des de fa 200 anys i que van venir des de Hawaii fins a Barcelona per portar la seva xuleria rock. Si no heu anat mai a un concert seu, aneu-hi!

8.- Bad Gyal: Bad Gyal és una banda magnífica. És trap català: el que agrada al jovent d’avui dia. És el nom sota el que s’amaga l’Alba Farelo i juga amb l’ambigüitat de ser o no un personatge. Però és que és igual. És autèntica. Existeix i està portant el català a una altra dimensió amb les lletres. De moment fa un any que canta. Veurem cap a on va.

9.- The Knife: en aquest cas és un grup que s’amaga perquè no vol tenir contacte amb el món de la promoció. No és que no sapiguem qui són, sinó que no volen tenir contacte amb la premsa. Quasi no es fan fotos, als seus vídeos surten caracteritzats o no hi surten i no fan mai entrevistes.

10.- Milli Vanilli: aquestes eren màscara i cos, perquè no cantaven ni ells. Els dos integrants van fer playback durant uns anys, fins que es va descobrir que no cantaven ni als concerts ni enlloc. Una història trista però molt tendra.