El Palau de la Música i la Galeria Marlborough acullen una selecció d’obres del representant per excel·lència del moviment realista espanyol de la segona meitat del segle XX, Antonio López. El paisatge i la figura formen les obsessions del pintor i escultor. El detall, els racons, la tranquil·litat i l’austeritat són elements protagonistes de la seva gramàtica personal.

De producció lenta i minuciosa, la seva obra no admet classificacions ni simplificacions. El seu propòsit és captar l’eternitat de l’instant, suspenent el temps. Es tracta d’una mostra de dimensió humana que no pretén oferir una visió completa, sinó la seva essència. L’espectador podrà establir una connexió amb l’obra i l’esperit d’aquest creador.

Antonio López al Palau de la Música

El Palau de la Música exposa tres escultures i vuit quadres d’Antonio López. I a més, al voltant del Palau hi podem veure l’escultura ‘Carmen adormida’, una cara gegant que representa un nadó.

Antonio López a la Galeria Marlborough

La seu de Barcelona de la Galeria Marlborough acull una petita exposició fins al 12 de maig d’Antonio López. Sobretot en destaca l’última escultura de l’artista, ‘Fátima’.