L’actriu madrilenya Adriana Ugarte és un dels noms més reconeixibles del nou cinema espanyol. I els seus pares tenen molta responsabilitat en aquesta tria, sobretot la mare, que li escrivia textos per representar amb el seu germà al saló de casa quan només tenia cinc anys. Més endavant vindrien els primers papers en curtmetratges. Amb ‘La señora’, primer, i ‘El tiempo entre costuras’, més tard, Adriana Ugarte es va fer popular a la petita pantalla, mentre començava una sòlida carrera al cinema. Ara, ja una actriu consolidada, estrena el 30 de novembre ‘Durante la tormenta’.

‘Durante la tormenta’

Adriana Ugarte interpreta una mare que sembla que ho tingui tot: una vida feliç, una feina estable, una parella amb qui s’estimen i una filla. Però una nit, just quan s’acaba de mudar a una nova casa, troba unes cintes de vídeo gravades 25 anys abans i un televisor antic. Quan el connecta, una nit de tempesta, desencadena una sèrie d’esdeveniments que canviaran per sempre la seva vida i la de la seva família.

Oriol Paulo

Amb ‘Durante la tormenta’, el cineasta Oriol Paulo torna al thriller i ens brinda un treball ple de girs de guió, on ningú és qui sembla. Amb una reflexió sobre els límits de l’instint maternal i sobre l’amor com a motor dels personatges, la trama avança en dos moments temporals: el present, i finals dels anys 80. Paulo ha tingut un càsting ple d’actors catalans, com Nora Navas, Francesc Orella, Clara Segura, Miquel Fernández o Mima Riera, que s’uneixen a l’argentí Chino Darín i al gadità Álvaro Morte en papers principals. Un cop estrenat aquest film, Adriana Ugarte se centrarà en el rodatge d”Hache’, una nova sèrie sobre el tràfic de drogues i la prostitució que produeix Netflix i que ens situarà a la Barcelona dels 60.