Aquí trobaràs les millors estrenes del mes d’abril de 2020 a les plataformes de Netflix, HBO, Movistar+, Filmin, Amazon, Disney+ i Apple TV. Si vols saber quines han estat les últimes estrenes en “streaming” clica aquí.

Les millors estrenes d’abril de 2020

1

Tales from the Loop

Amazon. 3 d’abril

Basada en les obres il·lustrades de l’artista suec Simon Stålenhag, aquesta sèrie se situa en un univers de ciència-ficció que explora el potencial de la fusió de la tecnologia i la curiositat humana en una distopia futurista.

2

Run

HBO. 13 d’abril

Comèdia amb tocs d’intriga creada per Vicky Jones i amb producció executiva de Phoebe Waller-Bridge, que ja va encertar amb la barreja d’aquests gèneres a ‘Killing Eve’, de la qual s’estrena també la tercera temporada a la plataforma el 13 d’abril.

3

La línea invisible

Movistar+. 19 d’abril

Després de la bona acollida de la sèrie ‘El día de mañana’, el seu creador, Mariano Barroso, torna a estrenar a la plataforma una sèrie amb rerefons històric. En aquest cas, sobre l’origen de la banda terrorista ETA.

4

Pure

Filmin. 7 d’abril

Aquesta comèdia dramàtica britànica basada en l’autobiografia d’una de les guionistes, Rose Cartwright, explica les contradiccions d’una jove amb trastorns mentals vinculats al sexe.

5

After Life. 2a temporada

Netflix. 24 d’abril

Hi ha vida després de la mort… del teu ésser més estimat? S’estrena la segona temporada d’aquesta comèdia dramàtica creada i protagonitzada per Ricky Gervais.

6

Érase una vez en… Hollywood

Movistar+. 24 d’abril

Brad Pitt es va emportar l’Oscar per aquesta pel·lícula de Quentin Tarantino, en què comparteix protagonisme amb Leonardo DiCaprio al Hollywood de finals dels 60.

7

Defending Jacob

Apple TV. 24 d’abril

Chris Evans deixa l’escut de Capità Americà per defensar a capa i espasa la innocència del seu fill acusat d’assassinat. L’acompanya en aquesta gesta Michelle Dockery, coneguda per interpretar Lady Mary Crawley a ‘Downton Abbey’.

8

Onward

Disney+

La darrera producció de Pixar encara estava als cinemes quan es va decretar l’estat d’alarma. Disney+ ha optat per oferir ja a la plataforma aquesta història sobre dos germans elfs que somien poder passar un últim dia amb el seu pare, mort quan eren nens.

9

The Innocence Files

Netflix. 15 d’abril

Les històries sobre crims reals han funcionat molt bé a la plataforma, que estrena ara una docusèrie centrada en diversos casos de l’ONG The Innocence Project, que treballa per aconseguir exonerar els condemnats erròniament.

10

El faro

Amazon. 16 d’abril

Willem Dafoe i Robert Pattinson són dos homes encarregats d’un far en una petita illa en aquesta pel·lícula inquietant de Robert Eggers, rodada en blanc i negre i amb una fotografia excepcional.


11

Mrs. America

HBO. 18 d’abril

Explica la història de la lluita feminista per aprovar l’esmena sobre igualtat de drets a la Constitució dels Estats Units als anys 70, però parteix de la reacció del moviment conservador encapçalat per Phyllis Schlafly, interpretada per Cate Blanchett.

12

Beastie Boys Story

Apple TV. 24 d’abril

Spike Jonze dirigeix aquest documental sobre la banda de hip-hop formada a Nova York als 80 i que va esdevenir un referent de molts grups i artistes posteriors.

13

Penny Dreadful: City of Angels

Movistar+. 27 d’abril

L’acció del fosc Londres victorià de la sèrie original es trasllada al Hollywood dels anys 30. Estarà a l’altura?

14

Sesión salvaje

Amazon i Filmin. 3 d’abril

Aquest documental de Paco Limón i Julio César Sánchez nominat als Goya 2020 revisa la història del cinema de sèrie B a Espanya entre els anys 60 i 80.

15

El viento se levanta / El castillo ambulante / Pompoko / Ponyo en el acantilado / La colina de las amapolas / El recuerdo de Marnie / Susurros del corazón

Netflix. 1 d’abril

Netflix estrena de cop set produccions clàssiques de l’estudi d’animació Ghibli, ideals per veure en família durant el confinament.